Jelenlegi hely

Húsz éves lettem!

Beküldte Ady - 2006. március 8.

Birs írta: Kedves mindenki!
A tegnapi napon betöltöttem immáron a huszadik életévemet. Szép, kerek évforduló, és most már én is öreg vagyok, mint a tagok többsége. Viszont az vígasztal, hogy nem annyira:-) Ezen örömteli esemény okán kaptam tegnap üvegfestéket, ami valami igazán kreatív dolog. Kézügyességem hozzá nincs, lelkesedésem annál több:-) Sőt, még fehér rózsát is kaptam, ami igazán nem fordul elő sőrőn, ezért nagyon örültem és jól meg is szippantottam az illatát:-) Reggel, mikor bekapcsoltam a rádiót, az egyik kedvenc számom ment, Koncz Zsuzsától az Ég és föld között, mert ő tegnap lett hatvan éves. Fontos még megjegyeznem, hogy kaptam egy képeslapot, aminek az elején egy nagyon szép napraforgó virág van és az van mellé írva, hogy "Vannak, akik csodálatosabbá teszik a világot azzal, hogy benne élnek". Ehhez még sürgősen hozzátették, hogy még mielőtt félreérteném, én is ezek közé tartozom:-)
Mélyen tisztelt főadminisztrátor Úrtól kaptam egy virtuális tortát, itt a portálon /tortálő:-)/, ami nagyon finomnak látszik, és még most is láthatjátok itt fenn. Meg mellé egy szép idézetet, amit akár életem mottójául is választhatnék. Ennek különösen örültem, met azt hittem, hogy ő el fogja felejteni:-) Ezúton is hálásan köszönöm. Tegnap az összes templomba-nem-járós barátnőm eljött velem misére, ami nagyon örvendetes dolog. Volt, aki kisszoknyában, dehát a szándék a lényeg:-)
Ma este pedig elmegyünk bulizni, lesz nőnapi parti a klubban, belépés csak lányoknak és megnézzük a csippendél fiúkat:-)
Ha bárki kérdezi, köszönöm, jól vagyok, még így öregen is, és még sosem éreztem ilyen jól magam egyetlen szülinapomon sem, talán mert nem foglalkoztam semmilyen még rám váró nehézséggel. És hogy a világ ne bánja meg, hogy én megszülettem, tegnap előtt úgy döntöttem, hogy rámosolygok mindenkire, aki velem szembe jön. Furcsa volt látni a megdöbbent, vagy éppen szenvedő és hálás arcokat. Próbáljátok ki. Mikor egy kisfiú volt soron, cserébe nagy lelkesen rámköszönt, hogy csókolom:-)
A legszebb ajándékot pedig fentről kaptam, de ez maradjon titok:-)

Címkék:

Szavazatok száma: 126