Jelenlegi hely

Utóirat

Beküldte Ady - 2008. június 26.

Meleg nyári délután van ma. Itt vagyok a munkahelyemen az árnyékos szobában. Mellettem pohárban víz, a CW gépből való. Jó hideg, jólesik ilyenkor. A kávémat már megittam. Az ebéd szecsuáni csirke volt tojásosrizzsel. A kínai étteremben kicsit bunkó a kínai nő. Majdnem másmilyen csirkét adott, mint amit kértem. Külön tolmács kell hozzá, mert olyan érthetetlenül beszél. Nyugodtság van most. Mindenki ül a szobájában és csendesen elfoglalja magát. Egyik munkatársam most jött ide és kérte hogy ne zárjam be, mert ma sokáig marad. Jó, akkor nem zárom be. Velem lehet beszélni.
A Május c. bejegyzés óta durván 1 hónap telt el. Csodálatos 1 hónap volt...mint kiderült nem is akác, hanem hárs illattal. :-) Hétfő óta nem érzem a hárs illatot. Se othon az utcában, se a munkahelyemen. A lélek-, és a természetváltozások rémítően egybevágnak néha. A tavasz elmúlt a maga hárs és eső illatával, szívdobbanásával és könnyed fényes ragyogásával. Az élet néha megmutatja magát. Határtalan.

Barátom borához kell készítenem két borcímkét még. Egy vörös száraz és és félédes fehér bor. Megfelelő szöveg is kell. Ezt még ki kell találni, néha nem is olyan egyszerű ez. Hétvégén Bibione lesz megint 2 napra. Többet nem is bírok ott. :-) Nem az én sítlusom a naphosszat tengerparton fekvés. Augusztusban borfesztivál Füreden. Azt szervezem. Meg még a saját életem is. De egyelőre a mai estém, a meccsnézés van terítéken. :-)

Szavazatok száma: 139