Jelenlegi hely

Vállalati kommunikáció

Beküldte Ady - 2006. október 16.

eladó: Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók
Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elo, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis eloadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esos idoben a sajnos nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösrol.

===========================================
Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Foosztályvezetok

Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltunni az égen. Ha esne az eso, gyujtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elo.

===========================================
Feladó: Foosztályvezeto
Címzett: Osztályvezetok

A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eso, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elo.

===========================================
Feladó: Osztályvezeto
Címzett: Csoportvezetok

Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltunni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elo. Ha esne az eso, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.

===========================================
Feladó: Csoportvezeto
Címzett: Dolgozók

Ha pénteken 17 órakor esne az eso, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökös végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.

Címkék:

Szavazatok száma: 123