Jelenlegi hely

Ismertető

Mi ez és mi a célja?
Ez az oldal a Barátság portál. 2003. áprilisától üzemel. Kezdetben egy szűk csoportnak személyes információk megosztására szolgált. Sok érdekes cikk, irodalmi mű, főleg idézetek, írások találhatók itt, amelyek mindenkinek hasznára lehetnek, kedvét lelheti benne kortól és érdeklődési körtől függetlenül. Az oldal témája az irodalom, a szépirodalom. Elsődleges célja az irodalmi értékek közvetítése, népszerűsítése, a szépirodalom megszerettetése az Interneten. Másodlagos célja a gondolkodtatás. Harmadlagos célja egy online közösség kialakítása a regisztrált tagok között. Mindenkinek ajánlom, nézze meg, használja, és ha kedvet kap, szívesen látom a szerkesztők között. Ha saját portált szeretnél, abban is tudok segíteni.

 

Kinek szól?
A Baráság portál mindenkinek szól. Jellegét tekintve az irodalomról és a humorról szól a mindennapok aspektuasit figyelembe véve. Ezek olyan dologk, amelyek mindenkire hatnak, mindekinek szólnak. Hozzászólni, cikket írni mindenkinek lehet előzetes regisztrációval.

 

Mit lehet itt csinálni?

  • Olvasni. Olvasni lassan, elmélyülten, majd elgondolkodni az olvasottakon.
  • Értékelni. Az egyes tartalmakat ötös skálán értékelni lehet. A legjobbra értékelt tartalmak külön listában jelennek meg.
  • Hallgatni. Hallgatni zenét, vagy hangosverset.
  • Saját listát létrehozni. A regisztrált felhasználók saját könyvjelzőlistát hozhatnak létre a nekik tetsző írásokból.
  • Hozzászólni. Hozzászólhatsz az egyes írásokhoz, megoszthatod véleményed, vagy emlékeid.
  • Írni. Szereksztőnek bárki jelentkezhet itt

 

Nem tetszik valami a portálon
Ha valami problémád támadna valamelyik írással, tartalommal kapcsolatban a kapcsolatfelvétel ponban tudod jelezni. Az egyes tartalmakat internetről, illetve saját gyűjteményből szerzem be. Az oldal nem lopni, nem lenyúlni akar más weboldalakat, hanem az irodalmat népszerűsíteni, megosztani.

 

Hogyan használjam a portált?
Javaslom olvasd el amit tudsz. Használd a címkéket, vagy a keresőt. Egyes cikkek végén található címkékkel elérheted a hasonló témájú írásokat. Az egész azért van, hogy körbevezessen a portál tartalmában.

 

Ki szerkeszti és miért?
A nevem Szabó Gábor. Végzettségemet tekintve informatikus, közgazdász vagyok. Az oldalt hobbiból szerkesztem. A blog menüpontba csak én írok.


Címkék: