Jelenlegi hely

Néhány szösszenet egy nő naplójából:

Beküldte Ady - 2005. május 13.

20 évesen: Csak a szerelem fontos! Olyan cukipofa csupa szív nagy vagány a pasim. Igazi csavargó életművész. Egy rakás különleges dolgot csinál. Pl. paplanernyőzik.
22 évesen: Nagyon fontos a szerelem. De nem ártana ha kicsit benőne már a feje lágya. Csak féltésből mondom, hogy elegem van a barátaiból. Meg a paplanernyőzésből és a veszélyes dolgokból, amit csinál.
24 évesen: Jó jó de kicsit cikin érzem magam, hogy mindig ő fizet. De mindenkinek ő fizet és hiába szólok, hogy a haverjainak ne. Kicsit elfáradtam attól, hogy olyan nagy életmővész. Jobb lenne, ha inkább itthon maradna esténként.
26 évesen: Tulajdonképpen szívesen férjhez mennék már. Éltem eleget (értsd megizélt vagy 10-12 pasi). A társaságban dőlnek a férfiak utánam. Csak mind olyan komolytalan. Eljátssza az életmővészt és paplanernyőznek. De helyesek nagyon. Viszont ott van XY dugig van pénzzel. Meg van egy felesége is, de az kibillenthető. Amúgy is le van strapálva. Igaz 15 évvel idősebb nálam de ezt nem érzem, amikor a közelemben van. Na jó, szerető vagyok, de majd utána már feleség leszek. ő nyugodt anyagi körülményeket tud teremteni nekem. És nem is tolja el az időt paplanernyőzéssel. Igazi komoly férfi.
28 évesen: Hogy én mekkora marha vagyok! 2 évig hittem neki, hogy feleségül vesz. Hihetetlen szerelem volt, de nincs időm várni rá. Eddig nem tudta eldönteni, hogy a felesége kell vagy én akkor most már ne is döntsön. Izélgesse a feleségét, ne engem. Úristen mindjárt 30 éves vagyok! Vagy idióta paplanernyős vagányok akarnak felszedni, vagy 20 éves tacskók vagy nős férfiak. Hol egy pasiiiiiiiiiiiiiiiiiő Egy normális. Nem árt ha vagány, csak ne paplanernyőzzön és legyen azért pénze is. Nem akarok már sátorban lakni a Balcsin nyaranta. Nagyon jó volt a Maldive szigeteken. Én marha fel kellett volna hívnom a feleségét és kitálalnom. Akkor ma. . . NA mindegy, elmegyek este valahova.
30 évesen: 132 levelem volt a randivonalon. Igaz ebből 120 60 év feletti volt, de akkor is 12 pasi. Bár a múltkori 12 a kapanyélnél is rosszabb volt. Nem baj ma találkoztam a szingliszalonban klassz csajokkal.
32 évesen: Igaz 5 évvel fiatalabb nálam de legalább újra 20-on évesnek érzem magam És feleségül is vesz. Azt mondta.
34 évesen: Tökre körbe ugrálnak a férfiak- Na jó 40 körülivel azért nem kezdek. De az a feketeszemő az tuti volt. 30 éves tehát a korosztályom. Basszus most látom, hogy gyűrűje van. Úristen, hogy egyes nőknek mekkora szerencséjük van! Hogy tudtak férjhez menni, amikor én nem tudok, pedig megdöglenek értem a férfiak.
36 évesen: Bárkihez hozzámegyek, ha feleségül veeeeeeeeeeeeesz!!!

Címkék:

Szavazatok száma: 80